2013-03-06 12:56:42• hírek • (x)

Virgocom - ahol a méret nem számít

Az autószervizben a személyautóktól a legnagyobb tehergépjárművekig bármit meg tudnak javítani.

Modern felszereltséggel, hozzáértő szakemberekkel és szolgáltatások hosszú sorával várja az autósokat szatmárnémeti egyik legmodernebb autószervize, a Virgocom. A szervizt 1997-ben alapították, 2009-ben pedig csatlakozott az Auto Check Center hálózathoz, hiszen felszereltsége megfelelt a magas minőségi elvárások jellemezte szervizcsoport elvárásainak.

A Virgocomnál nincsenek megkötések: mindent tudnak javítani, aminek négy kereke van és motor hajtja. A személygépkocsiktól kezdődően a mentőautókon át egészen a többtonnás teherszállítókig mindenféle autó megfordul szinte napi rendszerességgel a nagy javító-csarnokokban. Hogy mennyire megbízhatóak a szerviz szakemberei azt mi sem bizonyítja jobban, hogy már évek óta ők javítják a mentőállomás járműveit. Olyan cég pedig valószínűleg nincs is a megyében, amely fedett csarnokban tudja javítani a tehergépjárműveket.

A szervizben nem okoznak gondot a mechanikai és az elektronikával kapcsolatos meghibásodások, pár perc alatt megvan a futószög-beállítás, működik itt klíma- és állófűtés-szerviz is, tehát gyakorlatilag nincs olyan meghibásodás, amit ne tudnának megjavítani a virgocomos fiúk. Ráadásul a cserealkatrészek beszerzése sem okoz gondot: rengeteg féle, a tapasztalat szerint gyakrabban meghibásodó alkatrészt tartanak raktáron, de a rendelésre szoruló alkatrészeket is akár órákon belül be tudják szerezni.

Kamionokat is javítanak a Virgocom tágas műhelyében

S hogy ne kelljen sokat várni az autó megjavítására, a szakik beavatkozása csak előzetes időpont-egyeztetés alapján történik. Ha valami gond van az autóval, 8 és 9 óra között, az állapotfelmérés időszakában konstatálják a hibát, majd a tulajdonos időpontot kap, hogy mikor térjen vissza javításra. Így egy kisebb hiba esetén minimális ideig kell nélkülözni a járművet.

Ha bármi gond adódik az autóval, látogasson el az Aurel Vlaicu utca 80 szám alatt található szervizbe, minden munkanap 8 és 17 óra között, illetve szombaton 9 és 13 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: